2020. január 2., csütörtök

TANULMÁNY (2) - AZ ORBÁNI MAGYARORSZÁG APOKALIPSZISE

MAGYARORSZÁG LEHETSÉGES JÖVŐJE 2030-IG ! - NEM PRÓFÉCIA, DE AKÁR AZ IS LEHETNE ! - FIGYELMEZTETŐ TÉNYEK A BIBLIA VÉGIDEI PRÓFÉCIÁINAK TÜKRÉBEN !
*
Az alábbiakban azt az olvasói levelet kívánom közzétenni, amit 2019.12.31.-én kaptam egy testvérünktől. Ez folytatása a 2020.01.01.-én közzétett (1) számú tanulmánynak, amit szintén tőle kaptam olvasói levélként, és a címben látható (2) számú tanulmányként ezt is közre adom. Kérésére nevét nem teszem közzé, de ismerve őt tudom, hogy elkötelezett tanítványa az Úrnak.
Idézet az utószóból :
"Ez az írás egy tanulmány egy olyan embertől, aki keresi Istent és közben a végidők történéseit és bibliai próféciáit is figyeli. Igaz, nagyon sok tényt tartalmaz. Viszont nem szentírás, nem prófécia, ezért a tévedés jogát fenntartom, mert csupán egy egyszerű tanítvány vagyok. De hiszem, hogy a leírtakat a Bibliai kinyilatkoztatásokban rögzített jelek megfigyelése, és a látható tények összevetése alapján levont lehetséges- és logikus következtetésnek lehet tekinteni. De Istennek joga van mindent másképpen csinálni, mint ahogy mi gondoljuk. Ezt a tanulmányt a nemzet megmaradásáért, vagy a nemzetben lévő, remélhetőleg egyre több igaz ember  megtartásáért írtam le, hogy tájékoztassak, és a figyelmet felhívjam az óriási veszélyre és az egyéni felelősségre. Hátha lesznek akik komolyan veszik Isten végidei figyelmeztetéseit, és elkezdik az Urat őszintén keresni, megtérni, újjászületni és Jézust, az igazi Krisztust követni, hogy velem együtt „megmeneküljenek az eljövendő haragtól” !"


TANULMÁNY (2)
AZ  ORBÁNI MAGYARORSZÁG APOKALIPSZISE
(cikkekkel, tényekkel alátámasztva.)
                                                                             Az 1. rész  ITT található
Tény:  Magyarország fegyverkezik

Mint a cikkekből látható,  Magyarország (továbbiakban: Mo.) a közép-európai térség vezető katonai potenciálja akar lenni.  A „Zrínyi 2026 Program” keretében 2026-ig  3.500 Milliárd forintot költ katonai kiadásra, fegyverkezésre !
Fegyvereket vásárol onnan, ahova az érdekei kötik. Vagyis minden nagyobb hatalomtól: Oroszországtól, USA-tól, Németországtól és Törökországtól.  Ez minimum kettős játék. Még fegyvergyárat is vesz !  Magyarország az év vásárlója lett a német fegyverpiacon!  Ez csak éppen az amiről tudunk, és még mi minden lehet, amiről nem tudunk!  Valami itt érezhetően nem stimmel !
Aggasztó viszont, hogy Orbán két bizalmi partnere, –  a bibliai próféciák szerint –  Oroszország és Törökország, benne lesznek a Góg – Magóg háborúban.

Jogos kérdések merülnek fel :

-          Miért az Oroszok jönnek, és építik a Paks II. atomerőművet?
-          Miért orosz metró kocsikat veszünk?
-          Elsősorban miért orosz gázt akarunk továbbra is vásárolni?
-          Utóbbi években Putyin évente látogat Mo.-ra, volt év, amikor kétszer is itt volt.

      1.   ERŐSÖDŐ  OROSZ  ORIENTÁCIÓ ÉS  ELKÖTELEZŐDŐS

Mindenki láthatja, hogy itt háború készül, és lesz is.  Fegyverkezés csak háborúk előtt szokott ilyen mértékben megemelkedni. A kérdésekre a válasz az, hogy próbálják valamennyire megóvni az országot az orosz támadástól, hogy amikor jönnek az oroszok megússza a nemzet. Valamit adunk, de valamit kapjunk is cserébe!
Mindenkivel jóban lenni: minimum ”semlegességet” akarnak elérni. Még ha az EU-val szembe kell menni, akkor is megcsinálják az Orbánék.

Titkos vágya Mo.-nak (Orbán Viktornak) továbbra is az, hogy vissza szerezze a Trianoni paktumban elvesztett területeket.   Erről NEM MONDTAK LE !
Ebből most óriási diplomáciai botrány kerekedett !

Tehát az oroszokkal való jó viszony kell a kormánynak, még akkor is ha így szembe mennek az Európai Unióval, ugyanis Putyin támogatja Mo. revíziós törekvéseit. Ez elmondható Törökországgal kapcsolatban is.

      2.    MAGYARORSZÁG  (ORBÁN)  FEGYVERKEZIK

Mo. az USA-tól vesz $500 Mill. (kb. 150 Milliárd forint) értékben támadó rakétákat, de a Németektől 1,85 Milliárd EUR (kb. 600 Milliárd forint) rekord összegű fegyvert vásárol.  Vajon melyik nemzet fontosabb az Orbán kormánynak, ha a 4 x-ét vásárolja Németországtól fegyverben mint az USA-tól ? 

NÉMETORSZÁGHOZ JOBBAN KÖTÖDIK A MAGYAR POLITIKA történelmileg is !
Picit olyannak látom a helyzetet, hogy a kormány tud valamit a jövőről. Biztos vannak sámánjaik, hamis szellemű keresztény látnokaik, akik valamennyire jelzik nekik mi fog történni, és a háttérhatalmi (szabadkőműves, illuminati, stb.) kapcsolatok és elkötelezettségek is segítik, irányítják őket.  Ez egy nagyon kifinomult, ravasz helyezkedés Orbán részéről a világpolitika terepasztalán. Talán látható az USA politikai gyengülése. (pl. Az USA kezdi kivonni hadereje egy részét az EU-ból, Németország pedig erősödik katonailag).  A próféciákból is kivehető, hogy az USA a végidőkben már nem lesz jelentős ország az őt ért atomtámadás és atomfelhő miatt.

       3.  NÉMETORSZÁG  SZÖVETSÉGES  ”GYARMATA” VAGYUNK

Mint mindig a történelem során, mi magyarok, NÉMETORSZÁG legfőbb szövetségesei voltunk, vagyunk és úgy látszik leszünk is.  A gazdaságunk (exportunk, importunk) jelentős része Németországba irányul. Sok német autógyár van Mo.-on, (rabszolgái lettünk a német iparnak), a német bérszint 20%-áért dolgozunk nekik, stb.  Ezt a szolgai szövetséget fegyvervásárlással is megerősítjük! Fegyverzeteink hasonlóak lesznek így a Németek fegyverzetével.

Ha sikerül a III. Világháborúban Mo.-nak elkerülni az orosz inváziót, rombolást, és a pusztulás a többi közép-európai nemzeteket erősebben fogja érinteni mint minket, akkor fenn áll az a helyzet, hogy Mo. a térség vezető hadereje lehet ezzel a fegyverkezési ütemével, és – a háttér paktumok alapján – bevonulhat a meggyengült szomszédos államokba, vissza foglalva az elcsatolt területeket.  Erről lehet titkos paktum az oroszokkal és a németekkel is, hogy ők ennek szabad utat engedjenek.  

Tehát valamit adunk, de valamit kapunk is !

Nyilvánvaló, hogy az elcsatolt területeket most már csak háborúval lehet visszaszerezni. Próbál az Orbán kormány egy új közép-európát építeni, természetesen az ő érdekeinek megfelelően, de ezt elutasítják a szomszédos államok vezetői. Lásd ezt a cikkeket: https://168ora.hu/itthon/orban-viktor-romania-temesvar-tokes-laszlo-forradalom-ceausescu-evfordulo-178923 

Ha nem megy diplomáciával, majd beszélnek a fegyverek.

Természetesen ezek diplomáciai trükkök. Mindenki tudja,  hogy háború nélkül nem lesz vissza csatolva sem Erdély, sem Felvidék, sem a Délvidék.  Teljesen látszik hogy Orbán –  ugyan úgy mint Hitler – VISSZA AKARJA SZEREZNI az elcsatolt területeket, vagy annak jelentős részét.  Egyébként az szerepel is a trianoni szerződésben, hogy az elcsatolt területeket 100 év múlva vissza kell adni Magyarországnak. De senki nem gondolta komolyan, hogy békés úton bármelyik szomszédos ország teljesítené ezt a szerződési feltételt. Tudatosan úgy csinálták meg a szerződés szövegét, hogy újabb háborút generáljon majd (mint ahogyan az a  németeknél is történt).  A háttérhatalom ezért nevelte ki és támogatja Orbán Viktort, hogy a 2/3-os elcsatolás ellen harcoljon és ne nyugodjon bele a csonkításba, és ezzel egy potenciális háború kirobbantója legyen Magyarország, úgy mint az I. VH. kirobbantásában is az akkori nagy Mo.-nak osztották a kirobbantás szerepét.   Ezek alapján még azt sem lehet kizárni, hogy akár tőlünk indulhat el a III. Világháború (az elragadtatás után).  Pont úgy, mint az I. Világháború is tőlünk indult el.    

Ezt a 2/3-os elcsatolást, vagyonelvesztést, flotta elvesztést, népesség elvesztést soha nem tudja megbocsátani egy nemzeti kormány a világnak. Gyakorlatilag minden dolog e FŐ CÉL  érdekében történik Mo.-on, és mindez sértettségből, mint Hitlernél. (pl. Kórházaknak nem adunk pénzt, és spórolunk mindenhol, hogy nagy, erős hadseregünk legyen. Új felső arisztokrata  réteg kialakítását pénzeli Orbán, hogyha majd kell a pénz a választásnál, a  háborúban, és utána, akkor legyen segítsége.) Orbán Viktor saját fiát, Gáspárt már 9 hónapja bevitte a hadseregbe mint szerződéses katonát. (2019. áprilisában Szolnokon kapott kiképzést és tette le a katonai esküt, és érdekes, azóta a híres „FELHÁZ” mozgalom is teljesen elhalt, semmit nem hallani róluk). A fegyverkezés- és a várható háborús helyzetben felettébb érdekes, hogy Orbán Viktor saját fia katonai karrierjét is párhuzamosan elindította, mint akit majd komoly katonai-, és/vagy politikai szerepkörben is felhasználhat, mint családon belüli bizalmast, később mint esetleges ”trónörökös”-re is számíthat.

Orbán a maga hazug, „illiberális”, autokrata (=diktatórikus), nemzeti-nacionalista (náci), populista politikájával kimondva-, vagy kimondatlanul, de az EU egyik befolyásos személye lett. Szerintem antikrisztusi előfutár. Újra akarja rendezni Európát, közép-európát, és mindent.  És mindezt azért tudja csinálni, mert a háttérből segítik, mint Hitlert. Amíg segítik a háttérből nem lehet baja, és nem lehet leváltani sem!

        4. MIÉRT KELL ORBÁN  A  MOST MÉG HÁTTÉRBEN MEGBÚJÓ
        ANTIKRISZTUSNAK, ÉS A TITKOS SZERVEZETEKNEK ?

Mert ő generálja a konfliktusokat, háborút  (talán már Trianonnál tudták, hogy majd keresnek Mo. élére egy sértett vezetőt), akire nagy szükség van ahhoz, hogy létre jöjjön az utolsó háború, és ez által az új világrend. A mostani világhelyzetben még nem tud színre lépni a gonosz, (az Antikrisztus) mert túl demokratikus még a nyugati világ rendszere.  Háború kell, ami mindent felborít, és mindent újra lehet rendezni, a háttérhatalom érdekei szerint. Szükség van a háborúra, az erős hatalmak, és az erős országok meggyengítése érdekében. Ennek a konfliktusnak a kirobbantásához is használható Orbán, ugyanúgy mint Hitler a II. Világháborúban.

Az első háború után tudható volt, hogy lesz második is. Úgy csinálták meg a terület-felosztást, hogy Németország tuti nem fog beletörődni.  Még egy őrült vezetőt is adtak nekik, pénzelték a náci pártot, hogy legyen háború. Lehet, hogy Mo.-nak ezt a nagy sérelmét fel fogják még használni.  Tovább pénzelik Orbánt, hogy ne bukjon meg, és mindent megengednek neki (demokrácia teljes leépítését, diktatúrát, óriási korrupcióját, törvénytelenségét, stb.) Úgy látom Orbán politikáját, hogy abból nagyon valószínűsíthető a II. Világháború előtti helyzet kialakulása. Senki nem veszített annyit a II. Világháborúkban mint Magyarország. Ezt jóvá kell tenni!- mondják ők.  Ezért Mo.-on kívül más közép-európai ország nem használható fel „gyújtózsinórként”.  A felfegyverzett Mo. – háttérben a német és orosz egyetértéssel – frissen szerzett haderejével átlépheti a szomszéd Románia, vagy Szlovákia, esetleg Szerbia, vagy Ukrajna  határát, ezzel lokális kis háborút robbanthat ki.  Így lehetősége nyílik az oroszoknak, hogy belépjenek a háborúba, biztosítva a magyar érdekeket, és egyben EU-s hódító céljaikat is elérhessék.

             5.   A  HÁBORÚ  VÉGKIMENETELE

Nicolaas (Siener) van Rensburg (keresztény volt, és próféta), a III. Világháborúról szóló próféciája szerint Oroszország terjeszkedésbe kezd Európában (Németországot elkerülve elfoglalja közép és dél Európát, és Franciaországon át a Spanyol határig jut, de Angliát is szétbombázza nagy hatótávolságú rakétáival. Közben Izrael ellen is frontot nyit Török, Iráni és más iszlám országok szövetségével (Góg-Magóg háború). Ekkor a németek belépnek az EU-i színtéren, és titkos fegyvereikkel Európában megállítják és legyőzik az oroszokat.
Oroszország és szövetségesei veszítenek Európában, Közel keleten is (Góg – Magóg vereség), Amerika és Franciaország is vesztes lesz. Nagy Britannia atom szennyezett lesz a prófécia szerint. Németország felemelkedik és győz, vagyis elindul a „fehér lovas”, ami az Antikrisztus felemelkedése  a Jelenések könyve 6. rész  1. pecsétje szerint.  Szövetségesei kik mások lehetnek, mint az olaszok, osztrákok és a magyarok, ugyanúgy mint az  I.-  és  II. Világháborúban.

Az Antikrisztus megjelenik (Német?) győztes vezetőként és az első 3,5 évben folyamatosan fogja megszerezni a világuralmat. Ez sok háborúhoz is fog vezetni az első 3,5 évben. Mert a világháborúban győztes lesz, de ügyeskedni, ravaszkodni és háborúzni kell neki, hogy a világuralmat megszerezze.  Lásd Kína, India, Pakisztán nagy katonai potenciálja, mint ellenpólus.  Lehet, hogy zsarolni is fogja a nemzeteket azzal a fegyverrel amivel az Oroszokat legyőzte.  (Hasonlóan, mint a II. Világháború után, az atombomba volt  az USA kezében a zsarolás eszköze).

Szerintem a távol keleti népek is benne lesznek a nagy háborúban, de ők egymással fognak háborúzni területi vitáik lerendezése miatt, és aszerint ki hova áll.  Lásd, a II. Világháborúban  Japán a németekhez állt.  Kína az oroszokhoz.  Az afrikai népek is egymással háborúzhatnak, ki -hova áll.  Van ott is elég sérelem egymás között. Dél Amerika szerintem szegény, bár ott is lehetnek majd háborúk, de lehet menekülési útvonal is (lásd nácik Argentínában). Az iszlám államok is meggyengülnek a Góg- Magóg háborúban és várható, hogyha az Úr ”lefejezi” az ebben a háborúban résztvevőket, akkor a többi iszlám nemzet megtámadja majd a legyengült Síita országot Iránt (Perzsia utódállamát). Tehát várható síita- szunnita háború is.  Az arab országok is nagyon fegyverkeznek, de a távol keletiek is nagyon belendültek.  Minden esetre a nagy hatalmak meggyengülnek a háború miatt és ezt az űrt fogja nagyon ördögi bölcsességgel kihasználni az Antikrisztus. 

         6.   VALLÁS AZ UTOLSÓ  7  ÉVBEN

Sokan mondják hogy iszlám hitű is lehet talán az Antikrisztus, de akkor hogyan tud a római birodalomból kinőni?  Az Íge egyértelműen azt mondja, hogy a római birodalomból támad a fenevad. Nem tartom valószínűnek hogy iszlám hitű lesz.  Az első 3,5 évben küzdeni fog azért, hogy a 2.-ik 3,5 évben már világuralma kerülhessen. Teljesen új vallást hoz be és épít föl magának az első 3,5 évben.  Az erő istenét tiszteli (vagyis az ördögöt), ld. Dán 11:38.

Közben a Vatikán vezetésével épül az egységes világvallás. Ez már most is folyamatban van. Vatikán vezetésével majd üldözik az igazi keresztényeket már a ”nyomorúság kezdete” időszakában is, ami a 7 év első felét jelenti.  Annak ellenére, hogy a Vatikán támogatja majd ezt a világvezetőt (az Antikrisztust), mégis a 2. 3,5 évben, amikor eljön az ideje, a 10 király segítségével az Antikrisztus felégeti a Vatikánt (a paráznát, a nagy Babilont), és teljesen felszámolja a pápaságot saját vallása érdekében. Nem lesz már szüksége rá, mivel kevés az idő, ugyanis a sátán és angyalai már le lesznek vetve a földre.  Valószínű láthatóak is lesznek. Nem kell már nem létező máriák, péterek, szobrok és szentek mögé bújni Lucifernek.  „Face to face” imádtatja magát saját jelképei és az Antikrisztuson keresztül, aki az ő fattya.

Közvetlenül bejön általa a  sátán imádás vallása, és egyben folyik az Antikrisztus személyének az imádása is. Már nincs szükség az ökumenizmusra, a Vatikán vezette világvallásra, stb.  ITT MINDEN VALLÁST BETILTANAK!  ”Elég ha engem imádtok és a fatty fiamat a világ trónszékén” – mondja az ördög.  Ez ördögi idő lesz.

Tehát vallási vonalon az első 3,5 év lesz még erős vatikáni vezetés alatt, de eközben már építi az Antikrisztus a maga vallását az "erő isten vallását".  A 2.-dik 3,5 évben már echte sátán-  és Antikrisztus imádás lesz! – és más semmi! A kézen és homlokon elhelyezett „fenevad bélyege” közvetlenül ezt a célt szolgálja.

Ekkor lép színre a Hamis Próféta is (a szellemi nyilvános szolgálata itt kezdődik el, de már a háttérben jelen van a világpolitikában előbb is), aki szellemi vezetője lesz ennek az új vallásnak. Szükség van az új vallásnak egy emberi vezetőre is (reklám szakemberre aki eladja az új vallást) , aki bemutatja a 2 „új istent”, akit imádni kell:  az ördögöt és az Antikrisztust.

Ezért a Hamis Próféta nagy hatalmat kap sátántól, hogy sikeres legyen a szolgálata. Ő LESZ AZ ”ISTENEK KÜLDÖTTJE”! (ahogy Mózes volt Jahve küldöttje, csak ellenkező oldalról). Tűzet hoz az égből, sok csodát tesz, és az egész világra kiterjedő gazdasági-, katonai-, rendvédelmi szervek fölötti hatalma lesz.  Sokan őt látják majd Antikrisztusnak, mert nála lesz a végrehajtó hatalom is. Megöleti az embereket. Ő (a hamis próféta) már lehet zsidó származású (földből jön fel az Íge szerint, ami Izrael földjét jelenti). A zsidóknak ő lehet a hamis messiásuk. Mindazzal a hatalommal bír, amivel az Antikrisztus.  Hatalmi szempontból teljesen társ uralkodók lesznek, csak ő nem magát imádtatja, hanem az Antikrisztust.

Ez a különbség kettőjük között : az egyik a hamis isten, a másik a prófétája.  Így tehát gyakorlatilag látszatra 2 Antikrisztus lesz. Egyik a nemzeteknek, a másik a zsidóságnak. A Jelenések könyve 13. része ezért beszél két fenevadról. Ne feledjük el, hogy a zsidók Mózest is csak a csodák bemutatása után fogadták el Isten küldöttjének. A hamis prófétát is a zsidóság elvesző része fogja elfogadni Messiásának a csodái bemutatása után.  Illetve neki a pogány világot is el kell hitetnie, hogy őt az igazi Isten küldte, de valójában őt a sátán küldte. Akik Jézus hitére jutottak, azok már rég a pusztában lesznek Isteni védelem alatt, mert elfogadták Jézus intelmét, hogy „fussanak a hegyekre”.   A Hamis Próféta már jelen lesz az antikrisztusi időkben végig, az első 3,5 évben is, és segíti Izráelt. Segíti a III. Templom felépítését, az áldozás megkezdését, de az igazi „gonosz szellemi szolgálatát” csak a 2.-dik  3,5 évben kezdi el. Ekkor bizonyítja Isteninek hazudott küldetését a csodák által a világnak, és a még életben maradt hitetlen zsidóságnak. Bemutatja mindenkinek az új isteneket (Lucifert, és az ő fiát, az Antikrisztust), és rákényszeríti őket, hogy imádják ezeket Istenként, és vegyék fel azt a chip rendszert, amivel a gonosz birodalmához csatlakoznak, és így tudnak vásárolni és életben maradni. Sok választást nem fog hagyni. Aki ellenáll, azt mind megöleti.

Jézus, az igazi Messiás ilyet nem csinált. Tízezreket meggyógyított, feltámasztott, megetetett. Ő volt Isten igazi küldöttje, prófétája, Isten Fia, az Atya képmása, JÉZUS A MINDENHATÓ ISTEN!  Sem a zsidóság, sem a nemzetek nem fogadták el őt, így megkapják jogosan a hamis isteneket: a sátánt és az ő fatty fiát az Antikrisztust, és az ő hamis prófétájukat 3,5 évig.  Pont annyi időre, amennyi ideig Jézus is szolgált.  Mivel Isten igazságos, ezért a világnak meg kell tapasztalnia a gonosz 3,5 évét is, mivel Jézus (az igazi Krisztus, az Isten Fia) 3,5 éves szolgálatát elutasították.  Ezzel – mint végső bizonyítékkal, – az egész emberiség- és emberi történelem előtt nyilvánvalóvá válik, ki az igaz Isten, az igazi Megváltó és Krisztus, melyik a jó– és tiszta út, kit kell–, vagy kellett volna választani !

          7.   MAGYARORSZÁG AZ UTOLSÓ 7 ÉVBEN

A nagy háborút vagy túléli, vagy nem éli túl a nemzet. Ha megkímélik a háború viszontagságai Mo.-t akkor még az is lehetséges, hogy a térség egyik vezető katonai erejévé válik, és ezzel lehetősége nyílik az elcsatolt területek visszafoglalására a legyengült környező országoktól.  Ezt úgy az oroszok, mint a németek – a színfalak mögött már – megengedték Mo.-nak.  Tehát, ahogy véget ér a III. Világháború (várhatóan pár hónap alatt), a magyaroknak kicsit tovább fog tartani a háború,  mivel a területeket vissza kell foglalni.  A győztes németeknek (ahonnan felemelkedhet az Antikrisztus) érdeke lesz egy erős magyar hadsereg, még annak árán is, hogy elfoglalják az elcsatolt területeket. Ez lesz a szövetség ára, amit Orbánnak ígértek.

Ezzel Magyarország lehet a közép- és kelet-európai régió vezető királysága az antikrisztusi 3,5 évben, és akár a 10 királyság egyike is lehet. Gondoljatok csak arra, hogy mennyi fegyvert vásárlunk főleg a németektől, oroszoktól, és máshonnan. Így Magyarország is képes lesz segíteni az Antikrisztus  további háborúit, világ hódítását, világuralmi terveit, cserébe az elcsatolt területekért. Bárcsak ne jönne be a feltételezésem!

Orbán és rendszere (NER), már most is antikrisztusi természetű, egy mini Antikrisztus. Ő a nagy Magyarország helyreállítója, egy elvtelen és populista érdek politikus, akinek a hatalma érdekében senki és semmi nem drága, még saját nemzetét is feláldozza saját hatalma érdekében. Ha Orbán megkapja az elcsatolt területeket, szolgálni fogja a németeket az utolsó vérig. Ez olyan fontos neki. Az mindegy, hogy közben lesz az elragadtatás, ami bizonyítja hogy Isten és Jézus Krisztus létezik, az Íge igaz, és a végítélet közeledik. A fő dolog számára az, hogy vissza kapjuk az elcsatolt területeket.  Vagyis így többszörösen eladjuk a lelkünket az ördögnek.

Nem csak az alaptörvénybe foglalt pogány bálványimádó „Nemzeti Hitvallás”-sal, hanem még az antikrisztusi birodalom szolgálatával is. Talán a Vatikán felégetésében is részt vehetnek a magyar haderők ?  Vagy Jeruzsálem ostromában?  Ki tudja ?

A 10 királyság addig lesz fontos az Antikrisztus számára, amíg a Vatikánt felégetik. Amikor ezt megcsinálja a 10 régió királysága, ezt követően az ő uralmuk hamar meg is szűnik, mivel nem lesz rájuk szükség. Ezért mondja a Jelenések könyve 17:12. vers, hogy csak „egy óráig uralkodnak a fenevaddal”, akinek a hatalmukat adták, vagyis nagyon rövid ideig lesz szüksége rájuk az Antikrisztusnak, utána elveszi a hatalmukat.  Vagy megölik őket, vagy félreállítják őket. Tehát Orbán gonosz sátáni rendszere maximum eddig tarthat.  Ezek után a lényeg az lesz, hogy minden hatalom közvetlenül az Antikrisztusé legyen, és ő legyen imádva, minden tőle függjön.  (Orbán is éppen ezt teszi kicsiben Magyarországgal). A 2.-ik 3,5 évben jönnek Isten harag poharai, a „HARAG IDEJE”, amelyek szinte teljesen kipusztítják a föld lakosságát. Ezért lehetségesnek tartom, hogy Isten a 2.-ik 3,5 évnek csak abban a szakaszában indítja el a „harag idejét”, amikor ez a 10 régió királysága elvégezte a Babilon (vatikán-róma-nagy parázna) felégetését.  Amikor ezt megcsinálták, akkor kezdi el a harag poharait kitölteni Isten erre a 10 régió-királyságra is, amelyek fennmaradtak még az előző 3,5 év ítéletei után.

Ebben az időben lesz, hogy mindenkit megölnek, aki nem veszi fel a fenevad bélyegét a kezére, vagy a homlokára. Vagy aki a Krisztus parancsolatait megtartja, vagy zsidó származású. Amikor elkezdődnek a harag poharak ítéletei, gyakorlatilag leállhat a mészárlás, mert a maradék emberek el lesznek foglalva az ítéletek túlélésével. Lebénul a mészárlás rendszere az ítéletek nagysága miatt.  Ezzel lehet, hogy Isten megrövidíti  a mészárlás napjait az Ő választottaiért. 
Jézus megígérte: „a választottakért megrövidíttetnek azok a napok.” (Mt. 24:22. vers)

Ha tehát Magyarország túléli a III. Világháborút, és a térség egyik erős régiójává tud válni a fent leírt indokok miatt, akár lehet az antikrisztusi 10 királyság egyik királysága is.

A sátán szolgálatért cserébe vissza kaphatjuk Erdélyt, Felvidéket, Délvidéket, Tengeri kijáratot.  

KÉRDEZEM ÉN: EZÉRT ÉRDEMES EGY NEMZETET FELÁLDOZNI???? 3- 4 évre megkapjuk régi területeinket, de a nemzet az elvész ??? Mint régen, amikor vissza csatolták ezeket a területeket, ahogy akkor sem, most sem lesznek sokáig a mieink ezek a területek.

Magyarország megint a rossz oldalra állt, és mivel az antikrisztusi rendszer csatlósai voltunk teljes megsemmisülés vár a magyar népre, ha ezen az úton megy végig. Ez lesz a vége ennek az áldott szép nemzetnek ha az Orbáni terület vissza foglaló irányba indul el: ISTEN TELJES MEGSEMMISÍTŐ ÍTÉLETE!

UTÓSZÓ: Mivel a vég napjait inkább 1, vagy max. 2 évtizeden belül megvalósulónak látom, nagy veszélynek érzem mindezt a nemzetünk számára.
Bár csak ne így történnének meg a dolgok.  Ez az írás egy tanulmány egy olyan embertől, aki keresi Istent és közben a végidők történéseit és bibliai próféciáit is figyeli. Igaz, nagyon sok tényt tartalmaz. Viszont nem szentírás, nem prófécia, ezért a tévedés jogát fenntartom, mert csupán egy egyszerű tanítvány vagyok. De hiszem, hogy a leírtakat a Bibliai kinyilatkoztatásokban rögzített jelek megfigyelése, és a látható tények összevetése alapján levont lehetséges- és logikus következtetésnek lehet tekinteni. De Istennek joga van mindent másképpen csinálni, mint ahogy mi gondoljuk. Ezt a tanulmányt a nemzet megmaradásáért, vagy a nemzetben lévő, remélhetőleg egyre több igaz ember  megtartásáért írtam le, hogy tájékoztassak, és a figyelmet felhívjam az óriási veszélyre és az egyéni felelősségre. Hátha lesznek akik komolyan veszik Isten végidei figyelmeztetéseit, és elkezdik az Urat őszintén keresni, megtérni, újjászületni és Jézust, az igazi Krisztust követni, hogy velem együtt „megmeneküljenek az eljövendő haragtól” !

Kelt:  2019.12.31.-én.                   Az 1. rész  ITT található

II. Prófécia,  Nicolaas (Seiner) van Rensburg: Európa jövője

___________________________________________________________________
Legutóbbi  üzenetek :
   -  Kiáltó szó a pusztában : 
http://soospeter.blogspot.com/2013/01/kialto-szo-pusztaban.html
*
 - Új egyházi törvény csapdája :
http://soospeter.blogspot.com/2011/12/uj-egyhazi-torveny-csapdaja-1-resz.html
  - Bálványimádás a nemzeti átok forrása :
*
Ajánlott : Dr. W. Margies - Lelkigondozás és Istenfélelem
Fontos cikkek:  
Nyilatkozat az Alaptörvény közjogi érvényteleségéről :
http://soospeter.blogspot.hu/2012/01/figyelem-magyarorszag-alaptorvenye.html
       -   Nyomtatható változatban :
Új egyházi törvény csapdája: 
__________________________________________________________
_______________________________________________________________________
A blog tartalomjegyzéke :   (Kiválasztott címre kattintva nyílik meg a kívánt oldal) 
__________________________________________________________________
Ajánlott cikkek :  (kattintás az alábbi címre) 
__________________________________________________________________
(Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik a Hitéleti blogon.)A  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________ 

Támogatási lehetőség : 
(Krízis Misszió, valamint a "Hit és Hitvédelem" blog  szolgálatának fenntartásához)  
*
Jézus azt mondta a gazdag ifjúnak, hogy nem veszti el annak az értéknek a tulajdonjogát, amit vagyona jelent, ha azt a szegények támogatására adományozná, hanem: "kincsed lesz a Mennyben!". Tehát az övé marad örökre, csak mennyei, romolhatatlan kinccsé változik át.  A hitből való adományra is érvényes ez az alapelv. Aki Isten Országának a munkáját támogatja, örök értékűvé válik az adománya, és örökre az övé is marad! Nem veszíti el! Mivel Jézus azt mondta a Mk.9:41-ben és a Mt.10:41-ben hogy: "Mert aki innotok ad egy pohár vizet az én nevemben, mivelhogy a Krisztuséi vagytok, bizony mondom nektek, el nem veszti az ő jutalmát." és "Aki befogadja a prófétát próféta nevében, prófétának jutalmát veszi; és aki befogadja az igazat igaznak nevében, igaznak jutalmát veszi;" - ezért hiszem, hogy aki egy ellenőrizhető és valós szolgálatot anyagilag is támogat, azt az Úr úgy tekinti, mintha ő maga is részt venne abban a szolgálatban, és annak a szolgálatnak a jutalmát ő is megkapja a mennyben, plusz a földön is számíthat Isten nagylelkűségére. Jézus ígérete valós és változhatatlan: "KINCSED LESZ A MENNYBEN !!!"
"Gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, sem a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják! Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is !" (Máté 6:20-21,)
Legyen "Az Úr jutalma számodra felette igen bőséges !" (1.Móz.15:1,)
*
Belföldi átutalás esetén : 
Bank neve                           :    3A Takarékbank
Számla tulajdonos neve      :    Krízis Jótékonysági Alapítvány
Számla szám                      :    69500170 - 11048424
Közlemény rovatba írandó  :    Krízis Misszió támogatása

Nemzetközi átutalás esetén :
Bank neve                         :    3A Takarékbank
Számla tulajdonos neve    :    Krízis Jótékonysági Alapítvány
IBAN  (BIC) code               :    HU78 6950 0170 - 1104 8424 - 0000 0000
SWIFT  code                     :    TAKB HUHB
Közlemény rovatba írandó :    Krízis Misszió támogatása
___________________________________________________________________

.

1 megjegyzés:

  1. Akit érdekel "TANULMÁNY (2)
    AZ ORBÁNI MAGYARORSZÁG APOKALIPSZISE" téma valósága, ajánlom figyelmébe a Magyar Nemzeti Múzeum " Magyar Világ" című időszaki kiállítását! Megrendítő párhuzamok lelhetők fel az 1920-as évektől: politikai, gazdasági, társadalmi, "egyházügyi" események, jelenségek tükrében. Maga a kiállítás szakmailag szenzációs, szellemisége és mozgató háttérerői - angolosan: hát adnak okot az aggodalomra a magyarság jövőjét illetően. Mintha a forgatókönyv másolva lenne... Elfogadom a tisztelt Szerző címkéjét: "TANULMÁNY", és nem prófécia - de annak TŰPONTOS. Köszönöm a megosztását. "Ébredjél fel, ki aluszol..."

    VálaszTörlés