2017. december 11., hétfő

ISTEN PECSÉTJE - HAMISSÁG A MAI GYÜLEKEZETEKBEN - A HAMISAK ÍTÉLETE

ISTEN PECSÉTJE RAJTUNK: KRISZTUS MAGÁÉNAK ISMER EL. EZ A KRISZTUS TESTÉHEZ TARTOZÁS JELE IS EGYBEN. A HAMISSÁG ENNEK A PECSÉTNEK AZ ELVESZTÉSÉHEZ VEZET.
*
"Megáll az Istennek erős fundamentuma, amelynek pecsétje ez: Ismeri az Úr az övéit! - és Álljon el a hamisságtól mindenki, aki a Krisztus nevét vallja!" (2.Tim.2:19,)
*
"És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők." (Mt.7:23,)

Felvétel készült 2017.12.09.-én.Kenneth Copeland és csapata látogatása Ferenc pápánál 2014.06.24.-én, ahol deklarálják a karizmatikus és evangéliumi keresztény gyülekezetek egységét a Római Katolikus egyházzal. Ezzel megtagadva a Ígei hitet, a Jézusi értékeket, és választva a világ szeretetét. Ezzel ők is bizonyították, hogy a "hamis apostolok, hamis próféták, hamis tanítók és álnok munkások" csoportjába tartoznak.

  Lou Engle, Cindy Jakobs, Todd White 2016.04.09.-én Los Angeles-ben nyilvános rendezvényen egyságre léptek a Római Katolikus egyházzal, Krisztus Testének nyilvánítva a bálványimádó katolikus egyházat. Ezzel a Pápa főségét is elfogadták és deklarálták. Beléptek egy hamis egységbe a hamis szeretet alapján.  A bálványimádással való kiegyezés Isten szemében hamisság. Ezeket a megtévesztő vezetőket Jézus "hamis prófétáknak" nevezte. Az Íge más helyen "hamis apostoloknak, hamis tanítóknak, álnok munkásoknak, és hamis atyafiaknak" nevezi.

 Joel Osteen (aki saját városában csak a média nyomására nyújtott segédkezet az árvíz súlytotta lakosoknak) is vallja a hamis egységet a Római Katolikus egyházzal, szintén elfogadva a Pápa főségét. Ezzel, és a hamis evangélium képviseletével ő is a "hamis tanítók"-"hamis próféták" sorába lépett.

Benny Hinn, aki az 1980-as évektől szintén a Pápa főségét elfogadva, "hamis prófétaként" ámítja- és hiteti el Isten népét, és vezeti őket a hamisságba, hogy Bálám példáját követve, a "gonoszság díjáért" a siker- és népszerűség apostola (hamis apostol) legyen.

Isten Ígéje figyelmezetet :

____________________________________________________________________

______________________________________________________________

A blog tartalomjegyzéke :   (Kiválasztott címre kattintva nyílik meg a kívánt oldal) 
159. A kiáltás éve (2.rész) - A tíz szűz, - A Sion, - Mit tegyünk?

__________________________________________________________________
Ajánlott cikkek :  (kattintás az alábbi címre) 
__________________________________________________________________

(Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik a Hitéleti blogon.)


___________________________________________________________ 

A  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________ 
Támogatási lehetőség : 
(Krízis Misszió, valamint a "Hit és Hitvédelem" blog  szolgálatának működéséhez)  
*
Jézus azt mondta a gazdag ifjúnak, hogy nem veszti el annak az értéknek a tulajdonjogát, amit a szegények támogatására adományozott, hanem "kincse lesz a Mennyben!". Tehát az övé marad örökre, csak mennyei, romolhatatlan kinccsé változik át.  A hitből való adomány is, aki Isten Országának a munkáját támogatja, örök értékűvé válik és örökre az övé marad!  Mivel Jézus azt mondta a Mk.9:41-ben és a Mt.10:41-ben hogy: "Mert aki innotok ad egy pohár vizet az én nevemben, mivelhogy a Krisztuséi vagytok, bizony mondom nektek, el nem veszti az ő jutalmát." és "Aki befogadja a prófétát próféta nevében, prófétának jutalmát veszi; és aki befogadja az igazat igaznak nevében, igaznak jutalmát veszi;" - ezért hiszem, hogy aki egy ellenőrizhető és valós szolgálatot támogat, azt az Úr úgy tekinti, mintha ő maga is részt venne abban a szolgálatban, és annak a szolgálatnak a jutalmát ő is megkapja a mennyben, plusz áldást a földön. Jézus ígérete valós és változhatatlan: "KINCSED LESZ A MENNYBEN !!!"
"Gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, sem a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják! Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is !" (Máté 6:20-21,)
Legyen "Az Úr jutalma számodra felette igen bőséges !" (1.Móz.15:1,)
*
Belföldi átutalás esetén : 
Bank neve                           :    3A Takarékszövetkezet Jászladányi Kirendeltsége
Számla tulajdonos neve      :    Krízis Jótékonysági Alapítvány
Számla szám                      :    69500170 - 11048424
Közlemény rovatba írandó  :    Krízis Misszió támogatása

Nemzetközi átutalás esetén :  
(A hozzászólás rovatban jelezze szándékát és e-mail címét, melyet nem teszünk közzé. A SWIFT- és IBAN kóddal ellátott számlaadatokat e-mailen megküldjük.)
Isten áldjon meg !
___________________________________________________________________
.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése