2017. január 2., hétfő

GÓG - MAGÓG HÁBORÚ ÉS A NEGYEDIK PECSÉT TARTALMA

A PRÓFÉTÁK RÉSZLETESEN SZÓLNAK  A GÓG-MAGÓG HÁBORÚRÓL, ÉS AZ AZT MEGELŐZŐ  HÁBORÚKRÓL.   (2 részes üzenet)

1.rész 
"Ne örvendj oly nagyon Filisztea, hogy eltört a téged verőnek vesszeje, mert a kígyó magvából baziliszkusz jön ki, amelytől szárnyas sárkány származik." (Ézs.14:29,) 
*
Baziliszkusz  jelentése (Idézet a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából)
"A baziliszkusz olyan mesebeli lény, amely a kakas, a sárkány és a gyík keveréke. Kinézetre a kígyóhoz hasonlít, fehér diadémjellegű folttal a fején, amelyet gyakran koronának ábrázolnak. Sokszor ábrázolják hatalmas sárkánygyíkként is. Nevének jelentése „kis király” görögül. A valóságban létező baziliszkusz egy nagyobb méretű gyík, ám mérete ritkán éri el az egy métert. mesékben és egyéb kultúrtörténeti forrásokban mint ártó teremtmény bukkan fel. Tekintete halálos, a lehelete mérgező."
Baziliszkusz szimbolikája: "Bibliában az ördög egyik megtestesítője, a bűn, főleg a luxuria szimbóluma. Azonosítják a halállal is, főleg az olyan veszélyekkel és betegségekkel, amelyet nem lehet rögtön észrevenni. Például a szifiliszt a baziliszkusz mérgének nevezték a középkorban."
Felvétel készült 2016.12.26.-án.

____________________________________________________________________________
2.rész  
"1. És lőn az Úr beszéde hozzám, mondván:  2. Embernek fia! vesd tekintetedet Góg ellen, és Mágóg földjén, Rós, Mések és Tubál fejedelme ellen, és prófétálj felőle. 3. És mondjad: Ezt mondja az Úr Isten: Ímé, én ellened megyek Góg, Rós, Mések és Tubál fejedelme. 4. És elcsalogatlak, és horgokat vetek szádba, és kivezetlek téged és egész seregedet, lovakat és lovagokat, kik mindnyájan teljes fegyverzetbe öltözvék, nagy sokaságot, nagy és kis paizszsal, fegyvert viselők mindnyájan; 5. Perzsák, szerecsenek, libiaiak vannak velök, mindnyájan paizszsal és sisakkal; 6. Továbbá Gómer és minden serege, Tógarma háza messze északról minden seregével, sok nép van veled" (Ezékiel 38:1-6,)
Felvétel készült 2016.12.26.-án.
___________________________________________________________________
A blog tartalomjegyzéke :   (Kiválasztott címre kattintva nyílik meg a kívánt oldal)
159. A kiáltás éve (2.rész) - A tíz szűz, - A Sion, - Mit tegyünk?

__________________________________________________________________________
Térképek a háború résztvevőinek beazonosításához
Ahogy az alábbi térképek is tanúsítják, sokféle alapon, többféle elképzelés létezik a háború résztvevőinek beazonosításában. A közös nevező a sokféle térkép alapján, hogy a jelenlegi Törökország, Líbia, Etópia, Szudán, Irán biztos résztvevőnek látszik ebben a háborúban. Bizonytalan, de nem kizárható Oroszország és Németország részvétele ebben a koalíciós támadásban. Góg annak a vezetőnek a prófétikus neve, aki mint a koalíciós hadsereg vezetője (sátán fejedelem eszközeként) irányítja és vezeti az Izrael elleni inváziót.  Az alábbiakban láthatóak azok a térképek, amelyeket a videón még nem sikerült bemutatni.
1.
 2.
 3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

16.
__________________________________________________________________________
Ajánlott cikkek :  (kattintás az alábbi címre) 
        -  Hova fussak Babilonból ?
__________________________________________________________________
(Dátumra, vagy a címre kattintva a kiválasztott oldal megnyílik a Hitéleti blogon.)


___________________________________________________________ 

A  KRÍZIS  MISSZIÓ  HÍRLEVELEI  ITT  OLVASHATÓK  : 
                                     3. HÍRLEVÉL VIDEÓJA                              
____________________________________________________________________ 
1 megjegyzés: